-84.00 kn
-17%

B.A.M. 16 – za brzo uklanjanje masnoće

B.A.M. 16 je sredstvo koje omogućava brzo i efikasno uklanjanje masnoće sa plastike.

129.00 kn435.00 kn

Očisti

129.00 kn435.00 kn

Izaberi veličinu
This option is required
1L 5L
Clear selection
Usporedi

Opis

B.A.M. 16 je koncentrat sredstvo koje omogućava lako uklanjanje masnoće sa plastike.

Uklanja brzo masti, tragove dima s gelcoat-a, boje i plastike.

Vodootporni koncentrirani šampon sa auto sušenjem za gelcoat i boje

Hidro-raspršiva svojstva. Njegovi vodootporni i automatski sušivi efekti omogućuju brzo sušenje. Pomaže da se kod sušenja ne stvara pojava pruga, haloa, osušenih kapi odgovornih za mat aspekt gelcoat-a i boje. Ne sadrži silikon. Razrijedite 25 ml do 50 ml u 5 litara vode. Prethodno navlažite površinu. Nanesite otopinu četkom ili spužvom. Obavezno je ispiranje mlazom kako bi se ubrzalo sušenje.

■ Koncentrirani proizvod.

■ Razrjeđivanje: 50 ml za 5 L vode.

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Luša 23, Brodarica, Šibenik, Šibensko-kninska županija Hrvatska - 22000
baranovic.goran@gmail.com
+385/91/277-2641

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr