-300.00 kn
-14%

Xiaomi robotski usisavač Mi Robot

Xiaomi robotski usisavač Mi Robot 1. generacije

Proizvod će biti poslan u roku od 1-3 radna dana

2,199.00 kn 1,899.00 kn

Usporedi

Opis

Xiaomi robotski usisavač Mi Robot 1. generacije

Xiaomi robotski usisavač Mi Robot 1. generacije olakšati će čišćenje Vašeg doma. Osigurava iznimne performanse i jednostavnost pri korištenju. Zahvaljujući visokoj usisnoj snazi do 1800 Pa očistiti će gotovo svu prljavštinu. Snažna baterija omogućava mu do 2,5 sata rada ili 250 m2. Uz pomoć pametne aplikacije Mi Home u mogućnosti se upravljati sa ovim robotskim usisavačem.

SLAM algoritam

Na temelju preciznih informacija o udaljenosti dobivenim senzorom laserskog raspona i omnidirektivnim podacima kao što su podaci o žiro vodiču, robotski usisavač Xiaomi koristi impresivan algoritam istovremenog lokaliziranja i mapiranja (SLAM) kako bi se odredila optimalna mapa prostora, izbjegavanje prepreka i opasnosti kao što su stepenice. Korištenjem podataka o kilometraži i akcelerometar, možete pratiti kretanje i izradu mape prostorije u stvarnom vremenu i tako osigurati jamstvo za sveobuhvatno planiranje kretanja robotskog usisavača.

Visoka osjetljivost i preciznost senzora

Laserski senzor za udaljenost skenira okruženje robotskog usisavača i do 1800 puta u sekundi te prikazuje 360 stupnjeva interijera vašeg doma. U kombinaciji s 12 vrsta drugih senzora, kao što su ultrazvučni radarski senzor, senzor protiv padanja, žiroskop i akcelerometar, visina trupa od
9,6 cm omogućuju usisavaču prolazak ispod namještaja, uz rub zida i u kuteve prostorije, vješto izbjegavajući prepreke i padine.

Snažno usisavanje i do 1800Pa

Za nesmetano usisavanje, robot koristi snažan motor NIDEC bez četkica koji snabdijeva tlak zraka do 1800 Pa. Glavna četka automatski podešava visinu kako bi se stvorila nepropusna brtva s podom radi temeljitog sakupljanja prljavštine na neravnim površinama. Može doseći maksimalni volumen zraka od 0,67m3/min i maksimalni tlak od oko 1800 Pa.

Kapacitet baterije veličine 5200 mAh

Xiaomi robotski usisavač dolazi s 5200mAh (14.4V / 74.88Wh) litij-ionskom baterijom koja osigurava vrijeme čišćenja od oko dva i pol sata, nakon čega se uređaj automatski vraća na stanicu za punjenje. Usisavač pamti gdje je stao, čak i ako se baterija isprazni usred ciklusa, uređaj će se ponovno napuniti i vratiti na isto mjesto kako bi nastavio sa čišćenjem.

Daljinsko upravljanje Mi Home aplikacijom

Robot se povezuje s Mi Home aplikacijom, što vam omogućuje daljinsko upravljanje uređajem. Možete provjeriti status usisavanja i mapu prostora u stvarnom vremenu čišćenja. Uz to, uvijek možete organizirati način usisavanja i postaviti automatski raspored.

Tri procesora

Tri zasebna procesora simuliraju način na koji ljudski mozak razmišlja i
kako surađujemo s drugim ljudima, kako bi prikazao i imitirao pokrete
usisavača u stvarnom vremenu te izračunao položaj i odredio najbolji
način čišćenja. Robotski usisavač će odrediti najefikasniji način rada
koji uključuje Edge i Zigzag tehnologiju.

Automatska funkcija samostalnog punjenja

Robotski
usisavač Xiaomi će se vratiti na stanicu za punjenje odmah po završetku
čišćenja. Kada je baterija na nižoj razini od 20%, usisavač će se
samostalno uputiti na punjenje i kad baterija dostigne 80%, Roborock će
nastaviti s nedovršenim radom.

Čišćenje rubova i do 10 mm

Pomoću
senzora za zid, robot drži udaljenosti od 10 mm od zidova i učinkovito
čisti rubove bočnim četkom. Tako se čuva izgled i dizajn uređaja.

Pametan i elegantan

Dolazi u
elegantnom bijelom i crnom izdanju, jednostavnih linija, od čvrste ABS
plastike s IMR obradom, otporan je na habanje i antikoroziju.

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Kraljevečka 7, Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr