Posjetiteljima portala omogućavamo:
– brzu i jednostavnu pretragu aktualnih ponuda s posebnim pogodnostima (pretraživanje)
– kvalitetnu i najoptimalniju moguću dostavu kupljenih proizvoda (dostavu)
– lakoću korištenja kupljenih usluga (jednostavnost)

“Vaše zadovoljstvo nam je najbitnije, zato Vas molimo da nam se obratite sa pohvalama ali i sa kritikama ako ih bude u tijeku posjeta, kupnje, isporuke
i svih ostalih događaja u svezi s portalom, ponuđačima, kupljenim proizvodima ili uslugama te sa svim ostalim informacijama za koje smatrate da mogu dovesti do unapređenja naših usluga.”

Oglašivačima (partnerima) portala omogućavamo:
– zanimljiv i efikasan marketing nastup i promociju na novom mediju (Internet marketing)
– kvalitetnu prezentaciju/marketing usluga i proizvoda u ponudi (promociju)
– objavu ponuda u terminima koji su značajni za prodaju (pravovremenost)
– proširenje prisutnosti i vidljivosti proizvoda i/ili usluga na cjelokupnom tržištu (dostupnost tržištu)
– prikaz ponude velikom broju posjetitelja kao potencijalnih kupaca (povećanje prodaje)
– dostavu ponuda putem newslettera prijavljenim primateljima (dodatnu direktnu promociju)
– povećanje prodaje pojedinačnih proizvoda i usluga kao i prepoznatljivosti robnih marki (izgradnju branda i prepoznatljivosti)
– prihvatljive troškove marketing nastupa sa konkretnim učincima (niske troškove promocije)
– pregled statistika i izvještaja o učinkovitosti objavljenih ponuda (dobre povratne informacije za analizu)

“Vjerujemo da je Vama, kao i nama, zadovoljstvo kupaca najbitnije. Budući da ste i Vi naši kupci osjećamo jednaku odgovornost i obvezu prema Vama.
Ukoliko ste zainteresirani za zajedničku suradnju, predlažemo da nam se javite kako bi kreirali zanimljivu ponudu a nakon prodaje kvalitetnom uslugom uvjerili kupce u opravdanost uloženog. Radujemo se Vašim ponudama i prijedlozima za proširenje ponude na portalu te svim ostalim informacijama koje mogu dovesti do unapređenja Vaše prodaje i naših usluga te izgradnje našeg međusobnog povjerenja i povjerenja naših posjetitelja i kupaca.”
Informacije o trgovačkom društvu:
Aspiration d.o.o.

Kraljevečka 7
Sesvete
10 361 Sesvete-Kraljevec

[vc_table el_class=”table”]OIB%3A,[c#4c4c4c;b]98315727043|PDVID%3A,[c#4c4c4c;b]HR98315727043|IBAN%3A,[c#4c4c4c;b]HR1924840081135002536|SWIFT%3A,[c#4c4c4c;b]RZBHHR2X|Identifikacijski%20kod%3A,[c#000000;b]HR-B-01-38544444[/vc_table]
Kontakti:
[vc_table allow_html=”1″ el_class=”table”]E-mail%3A,%3Ca%20href%3D%22mailto%3Ainfo%40popust.hr%22%3Einfo%40popust.hr%3C%2Fa%3E|Telefon%3A,|Telefon%3A,|Fax%20ure%C4%91aj%3A,|Mobitel%3A,%2B385%2091%20506%203046|Mobitel%3A,%2B385%2098%20703%20056[/vc_table]

Korisnik:
Popust.hr

Službene e-mail adrese za komunikaciju:
[vc_table allow_html=”1″ el_class=”table”]Za%20informacije%3A,%3Ca%20href%3D%22mailto%3Ainfo%40popust.hr%22%3Einfo%40popust.hr%3C%2Fa%3E|Za%20posjetitelje%3A,%3Ca%20href%3D%22mailto%3Ainfo%40popust.hr%22%3Einfo%40popust.hr%3C%2Fa%3E|Za%20kupce%2Fkorisnike%3A,|Za%20partnere%3A,|Za%20distributere%3A,|Za%20reklamacije%3A,|Za%20szradnike%3A,[/vc_table]

Tko smo?

Popust.hr svakodnevno uspostavlja nove kontakte i stvara posebne ponude za povoljnu online kupnju. Našim dragim posjetiteljima omogućavamo izbor, povoljnu, ugodnu i sigurnu kupnju prema vlastitim željama. Našim partnerima omogućavamo brz, jednostavan i kvalitetan marketing u cilju efikasnog predstavljanja i prodaje proizvoda i usluga. Širokom paletom ponude proizvoda i kvalitetnih usluga pokušavamo udovoljiti svim željama, a osiguravanjem jednostavnog korištenja te visoko sigurne naplate i dostave želimo da nas se prepoznaje kao najbolji odabir.

Što nudimo?

Kontinuirano širimo paletu ponude proizvoda i usluga, sa željom da svaki posjetitelj za sebe može odabrati odgovarajuću ponudu uz što povoljnije uvjete. Stvaramo široku mrežu ponuđača proizvoda i usluga iz različitih kategorija i sa različitih geografskih područja, u cilju zadovoljavanja potreba posjetitelja iz različitih krajeva te u skladu s njihovim željama i potrebama. Uz to, razvijamo i logističku mrežu distributera s kojima ostvarujemo suradnju da bi kupci u najkraćem mogućem roku imali isporučene naručene proizvode a uz to pomažemo i našim partnerima da nemaju velike zalihe na skladištu proizvoda.

Zašto nas odabrati?

“Popust.hr Vam uvijek nastoji ponuditi više i povoljnije nego što se očekuje. Putem portala Popust.hr može se pretraživati, pregledavati i kupovati vrlo jednostavno i brzo.
Uz to nastojimo činiti sve kako bi se posjetitelji osjećali ugodno uz svoja računala, te da bi bili sigurni da za svoj novac ostvaruju najviše i najbolje moguće. Usluge koje se nalaze u ponudi mogu se koristiti gotovo odmah, a za kupljene proizvode osigurava se najoptimalnija moguća distribucija. Zadovoljstvo naših posjetitelja i kupaca sa uslugama i proizvodima koje kupe nama je najbitnije, te iz tog razloga ponudu širimo sa mrežom kvalitetnih i pouzdanih partnera na obostrano zadovoljstvo! “

Dodatni argumenti:
* Transparentnost, sigurnost i visoka poslovnost pouzdanost
* 14 dnevno jamstvo povrata kupljene robe
* Pravo na reklamaciju u slučaju neispravnosti proizvoda
* Sigurna naplata i isporuka
* Besplatna dostava za kupnju proizvoda u iznosu većem od 400 kn

Kada je nastala ideja?

Ideja o portalu Popust.hr nagrađena je već davne 2001. godine koju je u svom poslovnom planu iznio osnivač uglednoj konzultanskoj tvrtki McKinsey i poslovnom tjedniku Globus. Detaljna razrada ideje poslovne prilike započela je odmah nakon toga.

Što očekujemo u budućnosti?

Očekivanja u budućnosti su da portal postane središne mjesto u pružanju brzih i kvalitetnih informacija te kupovine usluga i proizvoda s posebnim pogodnostima za posjetitelje/kupce u Hrvatskoj ali i u svim ostalim susjednim državama.