-15,50 kn (2,06 €)
-10%

Bočica – iiamo go

Samozagrijavajuća bočica za hranjenje beba 2u1 180ml/380ml

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

155,00 kn (20,57 €) 139,50 kn (18,51 €)

15 na zalihi

Usporedi

Opis

Bočica za hranjenje beba sa spremnikom za zagrijavanje 180ml i nastavkom za povećanje kapaciteta na 380ml

iiamo go je samozagrijavajuća bočica za hranjenje koja uz jednokratni grijač mlijeko sobne temperature zagrijava na preporučenih 37oC, bez električne energije u približno 4 minute. Bočica iiamo go osigurava lakoću i potpunu pokretljivost s djetetom tijekom dana, a prilikom hranjenja noću pruža jednostavnost pripreme i brz nastavak sna.

Uz anti-colic sisaljku svi ostali dijelovi bočice su potpuno sigurni i zdravstveno ispravni. Ukoliko nije potrebno zagrijavanje putem grijača (iiamo warm), postavljanjem nastavka ravnog dna (iiamo more) povećava se kapacitet bočice na 380 ml. Nakon upotrebe bočica se lako rastavi i opere (ručno ili u perilici posuđa). Kada dijete prestane koristiti sisaljku, sisaljka se zamjenjuje drink nastavkom i bočica se nastavlja koristiti kao boca za napitke u različitim prilikama – npr. za vrtić, u školi, za sportske aktivnosti i slično.

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Kraljevečka 7, Sesvete-Kraljevec, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361
info@iiamo.hr
098.703.056

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr