-9,50 kn (1,26 €)
-10%

Bočica – iiamo home

Bočica za hranjenje beba 380ml

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

95,00 kn (12,61 €) 85,50 kn (11,35 €)

15 na zalihi

Usporedi

Opis

Bočica za hranjenje beba 380ml sa silikonskom sisaljkom 0m+

iiamo home je bočica kapaciteta 380ml koja osigurava dostatno i kvalitetno hranjenje beba. Silikonska sisaljka izražena je od 100%-nog silikona te ima ugrađen sustav strujanja zraka koji sprječava stvaranje vakuuma u bočici čime se sprječava razvoj kolika (tzv. Anti-colic system).
Uz posebno elegantan dizajn, bočica je anatomski oblikovana za držanje u rukama, a svi dijelovi izraženi su od materijala visoke zdravstvene ispravnosti.

Jednostavno rastavljanje na dijelove, osobito dna bočice, i moguće pranje u perilici posuđa, omogučava kvalitetno održavanje higijene i pruža značajne vremenske i ekonomske uštede. Upravo zbog te jednostavnosti i praktičnosti upotrebe u skladu s današnjim načinom života roditelji se odlu?čuju koristiti iiamo home bočice.

*Prema potrebi iiamo home bočicu je moguće koristiti za zagrijavanje pripravaka u mikrovalnoj pečnici.
*Napomena: Obavezno provjerite temperaturu pripravaka prije davanja djetetu!

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Kraljevečka 7, Sesvete-Kraljevec, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361
info@iiamo.hr
098.703.056

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr