-1.824,00 kn (242,09 €)
-23%

Dezinfekcija prostora, površina, stvari i namirnica ozonom – Ozooone One

Dezinfekcija prostora, površina, stvari i namirnica ozonom – Ozooone One

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 tjedna

7.999,00 kn (1.061,65 €) 6.175,00 kn (819,56 €)

1 na zalihi

Usporedi

Opis

Dezinfekcija prostora, površina, stvari i namirnica ozonom – Ozooone One

Uređaj se može koristiti kao sigurno i učinkovito sredstvo za poboljšanje kvalitete zraka, omogućava dezinfekciju i dezodoriranje prostorija, uklanja miris duhanskog dima, kućnih ljubimaca i ostale neugodne mirise u prostorijama.

Može se koristiti za dezinficiranje i dezodoriranje:
– Uredskih prostorija
– Prostorija u kućanstvu
– Ordinacija, čekaonica, i ostalih javnih prostorija (hodnika, javnih WC-a i sl.)
– Hladnjaka i hladnjača
– Automobila, kombi, taksi i sličnih vozila,
– Autobusa, Kamiona, auto-prikolica i ostalih kabina,
– Plovila itd.

Preporuča se uređajem ozonizirati vodu koja se može koristiti za:

– pranje voća i povrća (uklanjanje teških metala i antibiotika),

– čišćenje i dezinficiranje površina uporabom ozona (O3),

– izradu leda i očuvanje svježine prehrambenih namirnica,

– izradu prirodne kozmetike (čime će se produžiti trajnost proizvoda) i sl.

NAČIN UPOTREBE

Aktivni kisik koji generira uređaj može se koristiti kao sigurno i učinkovito sredstvo za poboljšanje kvalitete zraka, što je važan uvjet za dezinfekciju okoliša. Omogućuje potpunu dezodorizaciju soba, uklanjajući dim i neugodne mirise. Proizvedeni aktivni kisik provodi djelotvorno protugljivično i baktericidno djelovanje. Za razliku od konvencionalnih sustava za dezinfekciju, molekule ozona (O3) mogu lako doći do svih područja, čak i najskrivenijih, što pruža snažnu i trajnu dezinfekciju okoliša i površina. Nakon 30 minuta, ozon se oslobađa i ponovno postaje kisik, bez upotrebe kemikalija.

TEHNIČKE ZNAČAJKE

Dimenzija D x Š x V: 30 x 26 x 7 cm

Težina 1,8 Kg

Dostupne boje

Bijela / crna –

bijela – drvo

Napajanje 220V 50 Hz

Potrošnja električne energije 8 W

Koncentracija 500 mg / h

Proizvodnja 4,2 litre / min

Razina buke> 20 db

Vremensko programiranje: mogućnosti 5 , 10 , 15  ili 20 minuta

Ciklično programiranje x vrijeme / h:  C1, C2, C3

Uređaj je namijenjen za prostor do 100 m3.

*Uređaj je EU proizvodnja i posjeduje sve potrebne certifikate.

Primjeri za područja primjene ozona i ozonizirane vode:

Plodovi mora oprani Ozoniziranom vodom

Razgrađuje rezidualni antibiotik i hormon u piletini i svinjetini. Ubija patogene poput hepatitisa u ribama, morskim plodovima i školjkama. Očito je da će ovo meso biti ukusnijeg okusa.

Voće i povrće potopljeno i oprano u ozoniziranoj vodi

Stavite voće i povrće u ozoniranu vodu. Eliminira pesticide i ostatke kemijskih proizvoda koji se koriste u agrokulturi na njihovoj površini. Voće i povrće bit će svježe i jarkih boja.

Ozonizirana voda

Uzmite svoju čistu vodu za piće. Ozonirana voda je pročišćena i može se koristiti za pripremu čaja, kuhanje riže i tjestenine. Ugodnog je okusa i održava izvorni zdrav okus u hrani.

Ozon eliminira viruse, bakterije i prozoie

Ozon može eliminirati velik broj problema uzrokovanih anorganskim, organskim i mikrobiološkim elementima, poput BAKTERIJA, VIRUSA i PROTOZOI-a. Također pojačava okus i uklanja neugodne mirise.

Ozon - uklanja neugodne mirise i insekte u prostoru

Uklanja neugodne mirise, dim i čestice u zraku. Čini vašu sobu svježom i čistom. Pomaže u uništavanju grinja, uklanjanju insekata, komaraca itd. Živite u zdravijem okruženju.

Dezinficiranje i čišćenje površina ozoniziranom vodom

Posuđe za dom, namještaj, sanitarije i kuhinje. Ozonizirana voda može se koristiti za čišćenje domaćinstva. Vrlo je jeftin i učinkovit, a čak će i naši ljubimci biti čisti.

Reduciranje akni i mitesera ozoniziranom vodom

Umivanje lica ozoniziranom vodom čisti kožu i može spriječiti infekcije. Sve je čisto, dobro se pere, smanjuje upotrebu kozmetike i pomaže u smanjenju akni i peruti.

Postizanje svježine u perilici rublja - ozonizacijom

Nakon upotrebe perilice rublja koristite ozon za sterilizaciju i imajte posebnu svježinu. Ozon se dugo ne zadržava u vodi, upotrijebite ga u roku od 10 minuta nakon zaustavljanja stroja.

Prodajna mjesta/Lokacije

web prodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr