ELDA Antiseptik za dezinfekciju ruku 5l

Bez boje i alergena

Sadrži glicerin i ne isušuje kožu

Aktivna tvar: etilni alkohol jačine 70%

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 radna dana

199,99 kn (26,54 €)

Usporedi

Opis

Alkoholni antiseptik ELDA je tekuće dezinfekcijsko sredstvo za ruke, za osobnu higijenu i profesionalnu uporabu, na bazi etanola.
Jedinstvena i snažna formula koju su kreirali naši kemijski inženjeri uništava više od 99,9 % virusa, bakterija i mikroba, omogućuje višesatnu zaštitu, a pri tome na kožu djeluje nježno i hidratantno.
Sadrži glicerin, ne isušuje kožu.
Aktivna tvar: 70 % etanol
Upute za uporabu: na čiste i suhe dlanove nanijeti 3 – 5 ml dezinfekcijskog sredstva. Dlanove te područje između prstiju protrljati dok se ne osuše, najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.
Za opću i profesionalnu uporabu
Pakiranje je idealno za nadopunjavanje stalaka za dezinfekciju kao i prijenosnih raspršivača za dezinfekciju ruku.
Proizvod je odobren od strane Ministarstva zdravstva RH te je upisan u registar biocidnih pripravaka pod br. UP/I-543-04/20-05/185.
Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Prodajna mjesta/Lokacije


0 out of 5
Zrinskih 62, , Nova Gradiška, Brodsko-posavska županija, Hrvatska - 35400
elda@elda.hr
+385 35 361 361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvodaDostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.    Obavijest o dostavi proizvodaDjelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. Preuzimanje kupljenih uslugaKupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti

Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr