ELDA gel za dezinfekciju ruku 100ml

Dezinfekcijski gel za ruke održat će vaše ruke čistima
Ugodan za primjenu bez ljepljivog traga na rukama
Bez pranja, brzo sušenje, jednostavno za upotrebu
Gel tekstura, lako možete kontrolirati količinu za nanošenje
Nježna i ne iritirajaća formula

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 radna dana

12,49 kn (1,66 €)

Usporedi

Opis

Jedinstvena formula koju su kreirali naši kemijski inženjeri uništava više od 99,9 % virusa, bakterija i mikroba, omogućuje višesatnu zaštitu te pri tome na kožu djeluje nježno i hidratantno , a ugodan miris sicilijskog limuna pruža svježinu i čistoću Vašim rukama.
Njegujući gel ugodnog mirisa na bazi 70% etanola, obogaćen Aloe verom, glicerinom i eteričnim uljima koji hidratiziraju i njeguju Vaše ruke te štite od isušivanja.
Način upotrebe:
Nanesite malu količinu proizvoda na suhe ruke i utrljajte dok se proizvod ne upije 30 sekundi, ruke se ne ispiru vodom, niti je potrebno brisanje.
Za opću i profesionalnu uporabu
Savršeno pakiranje za hotelske sobe i vašu torbicu – za čiste ruke, bilo gdje da se nalazite.
Proizvod je odobren od strane Ministarstva zdravstva RH te je upisan u registar biocidnih pripravaka pod br. UP/I-543-04/20-05/285.
Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Zrinskih 62, , Nova Gradiška, Brodsko-posavska županija, Hrvatska - 35400
elda@elda.hr
+385 35 361 361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvodaDostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti. Obavijest o dostavi proizvodaDjelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. Preuzimanje kupljenih uslugaKupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti

Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr