-300,00 kn (39,82 €)
-18%

Indukcijska ploča TESLA HI2300SB – 30cm – crna

Indukcijska ploča TESLA HI2300SB – 30cm – crna

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

1.699,00 kn (225,50 €) 1.399,00 kn (185,68 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Indukcijska ploča TESLA HI2300SB – 30cm – crna

Elegantne na izgled, a moćne na dodir!  Uz Tesla indukcijske ploče kuhajte ekspresnom brzinom. Lako se čiste i savršeno uklapaju u svaku kuhinju.

ZAŠTITA ZA DJECU

Laganim dodirom ikone za aktivaciju funkcije zaštite za djecu čini svaku sljedeću naredbu nevažećom, a ploča nastavlja sa radom u programu u kojem je bila prije zaključavanja. Za isključivanje ovu opciju potrebne su vam samo tri sekunde.

INDIKATOR PREOSTALE TOPLINE

Svjetlosni indikator je upozorenje da su zone grijanja još uvijek vruće.

BRZO I UČINKOVITO KUHANJE

Indukcijske ploča ravnomjerno prenose toplinu na posudu u kojoj se kuha. U usporedbi sa standardnim, Tesla indukcijske ploče sa turbo pojačivačem mogu skratiti vrijeme kuhanja za 56% i smanjiti potrošnju energije za 43%.

ČIŠĆENJE S LAKOĆOM

Tesla indukcijske ploče su glatke, otporne na ogrebotine i jednostavne za čišćenje. Vaša kuhinja uvijek će izgledati blistavo!

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Energetska učinkovitost indukcijskih ploča je 90%, dok klasičnim ringlama energetska efikasnost ne prelazi 62%.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Detaljna tehn.specifikacija

Zone grijanja:  2
Širina (mm):  300
Upravljanje:  Senzor
Razine snage:  9
Ukupna snaga:  3250
Tajmer:  99
Sigurnost:  Automatsko isključivanje; Indikator preostale topline; Child Lock-Zaštita za djecu
Boja:  Crno staklo
Dimenzije:  300 x 520 x 60
Ostalo: Booster

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop



0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr