-350,00 kn (46,45 €)
-27%

Kuhinjska napa TESLA DD600SG – 60cm – inox/staklo

Kuhinjska napa TESLA DD600SG – 60cm – inox/staklo

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

1.299,00 kn (172,41 €) 949,00 kn (125,95 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Kuhinjska napa TESLA DD600SG – 60cm – inox/staklo

Staklokeramičke ploče TESLA napravljene su za kuhanje ekspresnom brzinom. Maksimalno su otporne na ogrebotine i lomove, lako se čiste i savršeno uklapaju uz različite kuhinjske elemente.

FILTERI NA BAZI UGLJENA

Uz pomoć filtera na bazi ugljena, zrak u vašoj kuhinji bit će čist i svjež.

ALUMINIJSKI FILTERI

Aluminijski filteri u našim napama mogu se jednostavno prati u perilicama posuđa.

DIZAJN PRILAGOĐEN RADU MOTORA

Poseban dizajn motora omogućuje energetski učinkovit rad nape, kao i mnogo manje buke. Izaberite odgovarajuću jačinu ventilacije, ovisno o veličini vaše kuhinje.

TELESKOPSKI ODVODNI DIMNJAK ZA ZRAK

Zahvaljujući teleskopskom odvodnom dimnjaku zraka, možete koristiti različite modele napa u kuhinji – bez obzira na visinu stropa u toj prostoriji. On se može prostirati do visine koja vam najviše odgovara.

LED SISTEM OSVJETLJENJA

LED sistem osvjetljenja, osim što izgleda estetski lijepo i doprinosi posebnoj atmosferi, troši i manje električne energije u odnosu na standardne sustave osvjetljenja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Detaljna tehn.specifikacija

Kapacitet usisavanja  500 m3/h
Širina (cm)  60
Boja   Inox / Staklo
Broj motora  1
Osvjetljenje  LED 1 x 1,5 W
Razina buke (dB)  63

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr