-10,00 kn (1,33 €)
-9%

Mlinac za začine – električni – LT7012

Mlinac za začine 70 ml – električni – LT7012

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

109,00 kn (14,47 €) 99,00 kn (13,14 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Mlinac za začine – električni – LT7012

Mjere Ø6 CM
Materijal SS/PLASTIKA / AKRIL
Boja NEHRĐAJUĆI ČELIK

Ovaj mlinac za začine  /papar/sol/ i slično  izrađen je od nehrđajućeg čelika i plastike sa keramičkim mehanizmom za mljevenje i prilagodljivom veličinom/finoćom mljevenja. Prozirni lijevak omogućuje vidljivost koliko je mlinac napunjen.

Upravljanje je jednostavno putem okretanja mlinca za 180°. Motor mlinca napaja se sa 6x AAA baterija (ne dolaze u pakiranju). Uz mlinac dolazi poklopac za prihvat preostalih začina.


Prodajna mjesta/Lokacije

web shop 0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr