-230,00 kn
-29%

Ovlaživač zraka – Stavagner

Ovlaživač zraka – Stavagner

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 tjedna

799,00 kn 569,00 kn

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Ovlaživač zraka – Stavagner – bijela boja

Ultrazvučni ovlaživač zraka Stavanger povećava ugodu i aktivno pomaže u održavanju vašeg zdravlja. Suhi zrak prilikom grijanja nadražava dišne puteve i oči te povećava sklonost bolestima. Tu će vrlo
jednostavno pomoći ovlaživač zraka.

Ovlaživač Stavanger satima blago povećava vlažnost ili je održava na ugodnoj razini. Uz pomoć okretnog regulatora moguće je jednostavno namjestiti izvedbu isparavanja čak na vrijednost 300 mililitara na sat te je posve prilagoditi svim individualnim željama i osjećaju ugode. Potpuno bez topline, ultrazvučni raspršivač vodu transformira u nježnu, osvježavajuću maglu koja se postupno raspoređuje po prostoriji. Tako jednostavnije neće disati samo ljudi i životinje, svježim će izgledom i intenzivnim rastom zahvalnost iskazati i biljke. Na drvenom namještaju tako nestaju neugledne pukotine, manje škripi i njegova se površina dulje sjaji.

Radi dodatne ugode, na raspolaganju ovlaživaču zraka Stavanger je aromatizirajući podložak.
Dodavanjem nekoliko kapi aromatičnog ulja, pobrinut će se za ugodan miris u prostoriji te će stvoriti opuštajuću atmosferu. Ako je spremnik za vodu prazan ili se izvadi iz postolja uređaja, osvježivač zraka
prestat će s radom. Ako je 3,5-litarski spremnik prazan, zasvijetlit će i LED dioda te upozoriti da ga je potrebno napuniti. Vizualni dojam osvježivač zraka ostavlja kompaktnim, zaobljenim oblicima. Tirkizni spremnik za vodu i luksuzna bijela konstrukcija upotpunjuju se kad je o bojama riječ te će se zbog toga ovaj uređaj savršeno uklopiti u svaki dom i/ili ured.

————————————————————————————————

Značajke i dimenzije

 • Uključivanje/isključivanje na prednjoj strani uređaja (okretni regulator izvedbe)
 • Spremnik vode: 3,5 l
 • Izvedba isparavanja: do 300 ml/h
 • Pri maksimalnoj izvedbi isparavanja dovoljno je jedno punjenje spremnika za otprilike 12 sati neprekidnog rada
 • Automatsko isključivanje i paljenje upozoravajuće LED diode u slučaju praznog spremnika za vodu
 • Funkcija isključivanja prilikom uklanjanja spremnika za vodu
 • Funkcija aromatiziranja za dodavanje uobičajenih aromatičnih i mirisnih ulja
 • Jednostavno upravljanje uz pomoć okretnog regulatora
 • Punjenje: 220 – 240 V~/50 – 60 Hz
 • Dimenzije: oko 19 x 28,5 x 16 cm (Š x V x D)
 • Dužina kabla: oko 150 cm
 • Težina: oko 1400 g

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Kraljevečka 7, Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr