-100,00 kn (13,27 €)
-17%

Role-Koturaljke-Klizaljke 4u1 trobroj veličina 35-38

Role-Koturaljke-Klizaljke 4u1 trobroj veličina 35-38

Proizvod će biti poslan u roku od 1-3 radna dana

599,00 kn (79,50 €) 499,00 kn (66,23 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Role-Koturaljke-Klizaljke 4u1 trobroj veličina 35-38

Klasične role, zimske klizaljke, three-skate role i koturaljke – Sve u jednom pakiranju!

………i još dodatno tri veličinska broja za podešavanje!

Ovo moderno rješenje 4u1 (role-koturaljke-klizaljke) možete koristiti prema željama i potrebama tijekom cijele godine.

Izmjenom dodataka na dnu, možete koristiti istu obuću kao: 

– role sa 4 kotača u nizu (in-line),

– koturaljke / trekking role (2 prednja i 2 stražnja kotača),

– three-skate role (2 prednja kotača u nizu i 2 stražnja kotača jedan usporedno sa drugim),

– klizaljke.

Pričvršćivanje je omogućeno u tri opcije: vezicama, čičak trakom i dvostrukom kopčom, čime se postiže optimalna prilagodba i visoka razina sigurnosti.

Trobroj veličina omogućava dugotrajniju upotrebu. Vrlo lako i jednostavno možete postaviti potrebnu veličinu da bi stopalo bilo dovoljno udobno smješteno za kretanje.

Izmjenjivi nosači za pozicioniranje kotača izrađeni su od aluminija kako bi se osigurala što manja težina i dugotrajnost pri upotrebi. Kotači su izrađeni od visoko kvalitetne i izdržljive PU za rekreativno rolanje.

4u1 role/koturaljke/klizaljke su sjajno rješenje za djecu ali i dovoljno ekonomično rješenje za budžete roditelja.

Prodajna mjesta/Lokacije

web prodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr