-4,00 kn (0,53 €)
-24%

Rukavice pamučne bijele sa protukliznim nanosom (par)

Rukavice pamučne bijele sa protukliznim nanosom (par)

Proizvod će biti poslan u roku od 1-3 radna dana

16,90 kn (2,24 €) 12,90 kn (1,71 €)

Obriši

16,90 kn (2,24 €) 12,90 kn (1,71 €)

Izaberi veličinu
This option is required
S M L XL
Clear selection
Usporedi

Opis

Rukavice pamučne bijele sa protukliznim nanosom

– 1x par rukavica

– Boja: bijela

– Veličine: S (7), M (8), L (9), XL (10),

– fina i mekana pamučna tkanina

– protuklizni nanos na donjoj strani  – dlana i prstiju

– odlično prianjaju uz ruku

– idealan osjećaj pri nošenju i dodirivanju predmeta

– CE certificirani proizvoda – I. kategorija

—————————————————————-

Model ovih pamučnih rukavica može se upotrebljavati u različitim prilikama i za različite svrhe – zaštitne, svečane, ukrasne, higijenske i slično.

Vrlo je široka lepeza zanimanja i mogućnosti za korištenje ovih rukavica – npr. ugostitelji i hotelski djelatnici, vozači limuzina, zlatari,  kozmetičari, urari, montažeri fine mehanike, serviseri bijele tehnike, staklari, stolari, keramičari,  djelatnici muzeja i galerija, te ostali djelatnici u tijeku obavljanja svojih poslova ali i vatrogasci, vojnici i drugi djelatnici javnih službi u posebnim svečanim prilikama. 

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop prodaja i veleprodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr