-140,00 kn
-41%

SKATEBOARD 2406 – ABSTRACT -crveni

SKATEBOARD 2406 – ABSTRACT

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 tjedna

339,00 kn 199,00 kn

2 na zalihi

Usporedi

Opis

SKATEBOARD 2406 – ABSTRACT -crveni

Skateboard daska je izrađena od devet slojeva s javorom, duljine 61 cm i širine 15 cm. 9-slojna konstrukcija daje palubu koja je izdržljiva, čvrsta i otporna na oštećenja.

 

Ova konfiguracija uključuje osovine koji pružaju izvrsnu stabilnost i okretne zavoje, kotači tvrdoće 92A održavaju dobro prianjanje i omogućuju učinkovito kočenje.

 

Daska s agresivnom crnom vrpcom za držanje, dizajnirana da omogući maksimalno pokrivanje, dok istovremeno omogućuje da se ploča prirodno savija.

 

ABEC 5 ležajevi – Zahvaljujući ugrađenim odstojnicima, vaši će kotači uvijek biti poravnati i bez
vibracija. Ležajevi klase ABEC5 omogućuju glatku, jednostavnu i brzu vožnju.

 

Prodajna mjesta/Lokacije

web prodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr