-1.300,00 kn (172,54 €)
-25%

Škola jahanja – 5 dana sa boravkom

Škola jahanja – 5 dana sa boravkom na ranču Chivas

5.250,00 kn (696,79 €) 3.950,00 kn (524,26 €)

Usporedi

Opis

Škola jahanja – 5 dana sa boravkom na ranču Chivas

Želiš li naučiti jahati ?  Savršen način za naučiti jahati je živjeti na ranču. Cjelodnevno druženje s konjima i dva sata škole jahanja dnevno kroz pet dana,  daju vrhunski rezultat u tehnici i osjećaju jahanja, a užitak ovakve škole za ljubitelje konja je beskonačan. 

Aranžman sadrži:

*5 dana smještaj u kući (apartmanu) na ranču,
*10 sati škole jahanja
*GRATIS sat terenskog jahanja na kraju škole *POPUST 40% za prvi dolazak na terensko jahanje
*sva oprema za jahanje,
*besplatan smještaj za do 3 pratioca jahača,

*piće dobrodošlice, *mogućnost dostave domaćih namirnica (povrće, jaja. meso), *mogućnost besplatnog prijevoza do ranča od stanice javnog prijevoza

Prodajna mjesta/Lokacije

Adresa: Željeznica 27, 42242 Radovan0 out of 5
Željeznica 27, , Radovan, Varaždinska županija, Hrvatska - 42242
info@ridewithtom.eu
099 246 8004

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr