-9,90 kn (1,31 €)
-10%

Sportska torba iiamo – narančasta

Sportska torba iiamo praktična je i idealna za sport i rekreaciju ali i za svakodnevnu upotrebu.

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

99,00 kn (13,14 €) 89,10 kn (11,83 €)

1 na zalihi

Usporedi

Opis

Sportska torba iiamo vrlo je praktična i idealna za sport i rekreaciju ali i za svakodnevnu upotrebu.

Moderna, praktična i elegantna torba ima veliki glavni pretinac sa patent zatvaračem te manji pretinac sa patent zatvaračem na prednjoj strani.

Rukohvat na kratkim remenima torbe duplo je obložen radi ugodnijeg držanja u ruci a uz to dobivate i dulji podesivi remen kojim se omogućava nošenje torbe na ramenu.

Dugački podesivi remen na krajevima ima prihvatnike koji omogućavaju postavljanje i uklanjanje sa torbe ovisno o željama i potrebama korisnika.

Dno torbe pojačano je PVC umetkom koji osigurava čvrstoću i oblik torbe.

Osnovne informacije:

Boja torbe: narančasta ili roza

Dimenzije: 42 x 24 x 20 cm

Materijal:  600D poliester

Prodajna mjesta/Lokacije

web shop prodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, Sesvete-Kraljevec, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361
info@iiamo.hr
098.703.056

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr