-300,00 kn (39,82 €)
-19%

Staklokeramička ploča TESLA HV6400MB – 60cm – crna

Staklokeramička ploča TESLA HV6400MB – 60cm – crna

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

1.599,00 kn (212,22 €) 1.299,00 kn (172,41 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Staklokeramička ploča TESLA HV6400MB – 60cm – crna

Staklokeramičke ploče TESLA napravljene su za kuhanje ekspresnom brzinom. Maksimalno su otporne na ogrebotine i lomove, lako se čiste i savršeno uklapaju uz različite kuhinjske elemente.

ZAŠTITA ZA DJECU

Laganim dodirom ikone za aktivaciju funkcije zaštite za djecu čini svaku sljedeću naredbu nevažećom, a ploča nastavlja sa radom u programu u kojem je bila prije zaključavanja. Za isključivanje ovu opciju potrebne su vam samo tri sekunde.

INDIKATOR PREOSTALE TOPLINE

Svjetlosni indikator je upozorenje da su zone grijanja još uvijek vruće.

AUTO SWITCH OF SAFETY

Kada ugrađeni senzor koji prati zagrijavanje keramičke ploče registrira veoma visoku temperaturu, ploča automatski prestaje sa radom.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Detaljna tehn.specifikacija

Zone grijanja  4
Širina (mm)   590
Upravljanje  Senzor
Razine snage  9
Ukupna snaga  6000 
Tajmer 99
Sigurnost
– Automatsko isključivanje;
– Indikator preostale topline;
– Child Lock-Zaštita za djecu
Boja  Crno staklo
Dimenzije 590 x 520 x 55mm
Ostalo  Timer

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr