-517,00 kn (68,62 €)
-17%

Ventilator stropni BAYSIDE LAGOON sa daljinskim upravljanjem – White

Ventilator stropni BAYSIDE LAGOON sa daljinskim upravljanjem – White

Proizvod će biti poslan u roku od 2-3 tjedna

3.102,00 kn (411,71 €) 2.585,00 kn (343,09 €)

***Narudžba uz provjeru zalihe***

Usporedi

Opis

Ventilator stropni BAYSIDE LAGOON sa daljinskim upravljanjem – White

Boja:  bijela

Materijal izrade: ABS

Lopatice ventilatora: ABS

Veličina motora: 153mm

Broj brzina: 3 brzine

Svjetiljka: 17W Led svjetiljka

Upravljanje: daljinski upravljač

Protok zraka: 160m3 / min

Snaga motora: 55W

Vrsta motora: AC

Dodatna opcija: stropni nagib 10 stupnjeva

———————————————————————

Pakiranje sadrži:

– ventilator

– daljinski upravljač

——————————————————————–

Modernizacijom su ventilatori dobili i daljinsko upravljanje te ih više nije potrebno podešavati na samom uređaju već to sada možete činiti iz ugodnog položaja Vaše sjedalice ili putem regulacijskog uređaja na zidu prostorije. Dodatno, ovi moderni ventilatori imaju mogućnost zatvaranja lopatica ventilatora, te se na taj način u potpunosti prilagođavaju stambenom prostoru i prilikama u prostoru. 

Prodajna mjesta/Lokacije

Webshop prodaja i veleprodaja0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr