-307.50 kn
-8%

Xiaomi Roborock S6 Pure White – robot usisavač

Xiaomi Roborock S6 Pure – robotski vakum usisavač – Bijeli

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 tjedna

3,699.00 kn 3,391.50 kn

2 na zalihi

Usporedi

Opis

Xiaomi Roborock S6 Pure – robotski vakumski čistač – Bijeli – za sve površine u kućanstvu i uredima

Učinkovitost i snaga

Brže i pametnije čišćenje prostorija pomoću Xiaomi robotskog usisavača Roborock Pure S6. 

Pobijedite prljavštinu zahvaljujući XIAOMI Roborock S6 Pure tehnologiji i preciznoj laserskoj navigaciji. Uređaj može mapirati Vaš prostor i očistiti sobu ili cijelu površinu u kući sa nekoliko dodira na Vašem mobitelu.

Opremljen je visoko preciznim laserskim daljinomjerom koji se okreće pri 300o / minuti. Robot stvara 
kartu prostorija sa 98% točnosti, te zahvaljujući tom mapiranju zna gdje se točno nalazi (od kuhinje, 
igraonice do spavaće sobe i/ili dnevnog boravka).  Programirati čišćenje možete za jednu ili više prostorija a u
z to, urežaj ima spremnik vode koji je idealan za čišćenje tvrdih podova.

Sa ovim uređajem čišćenje prostora je postalo jako jednostavno!

Roboti iz S serije uvijek točno znaju kamo idu.

Usisavač Xiaomi Roborock S6 Pure koristi snažni 32-bitni četverojezgreni procesor, iste vrste koji se nalazi u pametnim telefonima, izračunava najučinkovitiji put za čišćenje svake prostorije, i ništa ne propušta očistiti.

Pregled i orjentaciju od 360 ​​° osigurava mu 14 senzora s akcelerometrima, odometrima, infracrvenim senzorima i kompasima. Na taj način može izbjeći stepenice, izaći iz problematičnih uglova i mjesta te vrlo dobro štititi Vaše dragocjenosti.

Snaga koju posjeduje osigurava moćno usisavanje i uklanjanje sve prljavštine, dlaka kućnih ljubimaca i sl. (sa drvenih podova i sa tepiha). Zahvaljujući motoru od 15000 / min i naprednim sustavima za
protok zraka, usisavanje S6 Pure učinkovito je konstantno, čak i kada je spremnik uređaja napunjen.

Ovaj  robot usisavač jedan je od najboljih ako ne i najbolji uređaj koji održava prostor čistim čak i kad ima prljavština od kućnih ljubimaca i/ili djece u prostorijama.

Opcija pranja poda sa urežajem Xiaomi Roborock S6 Pure  s ultra velikim spremnikom vode od 180 ml donosi intenzivan sjaj podnim plohama. Procijenjeni raspon čišćenja uređaja je do 150 četvornih metara  u jednom programiranju prolaza.

Karakteristike:

Wireless: DA
Napredne značajke: SLAM,
Automatsko planiranje rute, Raspored čišćenja, Automatski povrat na
punjač, ​​Određivanje virtualnih barijera, Suho i mokro čišćenje,
Upravljanje aplikacijama

Senzori: 14 senzora uključujući: LDS (senzor udaljenosti senzora), ultrazvučni radarski senzor, anti-sudar, žiroskop, akcelerometar, kompas, puni senzor za smeće
Baterija: 14.4V / 5200mAh litijeva baterija, snaga: 55W; Punjač: ulaz 100 – 240V, Izlaz: 20V 2.2A
Težina: 3.6000 kg

Dimenzije: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm

JAMSTVO: 24 MJESECA

Sadržaj kompleta:

1xXiaomi Roborock S6,

1x napajanje,

1x postaja za punjenje,

1x posudica za vodu,

1x brisač za brisanje poda

1x četkica za čišćenje

1x korisničke upute

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Budrovci 126, Draganić, Karlovačka županija Hrvatska - 47201

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr