Kako radi popust.hr?

Popust.hr posluje s partnerima koji mogu ponuditi kvalitetne usluge i proizvode uz određene pogodnosti za naše posjetitelje i korisnike.

Svakodnevno s našim partnerima ugovaramo posebne ponude koje objavljujemo na našim Internet stranicama, putem Facebooka, Twittera ili putem dnevnih e-mail poruka koje dostavljamo našim newsletter primateljima.

Kao posjetitelj ili korisnik možete pretraživati nove i zanimljive ponude prema različitim kriterijima.

Ponude koje su Vam zanimljive, moguće je jednostavno i brzo kupiti te pri kupnji usluga i proizvoda putem Popust.hr-a ostvariti značajne uštede.

Kupljene usluge možete koristiti odmah nakon kupnje sukladno uvjetima ponude uz predočenje ispisanog kupona našim partnerima odnosno kao potvrde o plaćenoj usluzi.

Za proizvode ispišite kupon kao potvrdu o plaćenom proizvodu te isti prilikom dostave/preuzimanja proizvoda potpišite i uručite dostavljaču/partneru kao potvrdu preuzimanja.

Plaćanje na Popust.hr možete obaviti putem internet bankarstva ili opće uplatnice a uskoro će biti omogućeno i plaćanje putem kreditnih i/ili debitnih kartica.

Oglašavati putem POPUST.hr-a je vrlo USPJEŠNO !

Putem Popust.hr-a u mogućnosti ste oglasiti i prezentirati svoju ponudu na jednostavan i brz način!

Vaša ponuda postaje vidljiva i dostupna širokom krugu posjetitelja i naših korisnika odnosno za nju će se saznati daleko brže i šire od dosega koje ima Vaše prodajno mjesto.

Svakom partneru pristupamo s posebnom pažnjom i u zajedničkom dogovoru pronalazimo najbolji način prezentiranja i oglašavanja pojedinačnih ponuda.

Vaše ponude oblikujemo na inovativan i kreativan način s ciljem ostvarenja što boljeg rezultata promocije i prodaje Vaših usluga ili proizvoda.

Zajedno možemo biti učinkoviti

Popust.hr je rješenje za učinkovito, brzo i kvalitetno objavljivanje Vaših ponuda pa Vas pozivamo da nam se javite i isprobate suradnju s nama.

Internet je najbrži i najbrže rastući medij i zbog toga Vam savjetujemo da budete brži od Vaših konkurenata te da nam se pridružite. Naši posjetitelji će sigurno znati prepoznati svaku Vašu dobru ponudu. S Popust.hr-om šanse za uspjeh Vaših ponuda su puno veće.