Zaštita i povjerljivost podataka

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljive podatke koji se nalaze na Internet stranici Popust.hr i koji su prikupljeni korištenjem stranice ili pohranjeni u bazama podataka Popust.hr-a i društva Aspiration d.o.o.
Aspiration d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice Popust.hr pridržava se zakonskih propisa u cilju zaštite privatnosti svojih korisnika.
Molimo sve Korisnike da obavezno pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka i sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije Popust.hr i društvo Aspiration d.o.o. prikuplja, na koji način i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu info@popust.hr

Pristupanjem ili upotrebom internet stranice Popust.hr, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se u potpunosti slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima upotrebe podataka od strane Popust.hr internetske stranice i društva Aspiration d.o.o.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućuje se Krajnjeg korisnika da ne koristi internetsku stranicu Popust.hr te da ju bez odgode napusti i ne pristupa daljnjim stranicama i podacima.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Aspiration d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “Zaštita i povjerljivost podataka” na Internet stranici. Izmjenjena izjava o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici Popust.hr

Svaki Krajnji korisnik samostalno je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete nove izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

Aspiration d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada Krajnji korisnik upiše i pošalje ili se uključi u određene aktivnosti na internet stranici Popust.hr, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Aspiration d.o.o. može od Krajnjeg Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja, informacije o broju kreditne kartice, datum valjanosti, određeni kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Aspiration d.o.o. ili njegov ugovorni Pružatelj usluga distribucije robe, također može od Krajnjeg Korisnika zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu, zatražiti suglasnost za skeniranje osobne iskaznice u trenutku isporuke paketa prilikom preuzimanja robe osobno od strane Krajnjeg Korisnika a sve u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket te prilaganja tog dokumenta Evidenciji kupaca, kuponima ili potvrdama koje se izdaju u internetskom načinu prodaje.
Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je samostalna odluka Krajnjeg korisnika. Ako Krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, može mu se ograničiti pristup ili u potpunosti ne dopustiti korištenje te aktivnosti ili usluge.

Aspiration d.o.o. neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj niže navednoj točki i u situacijama kada to zahtijevaju pozitivni propisi i nadležne institucije.

Osobne podatke će Aspiration d.o.o. može koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. Aspiration d.o.o. može podijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži Aspiration d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka putem vlastitog korisničkog sučelja ili slanjem e-mail poruke na info@popust.hr U e-mail poruci Krajnji korisnik treba obavezno navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi promjeniti, nadopuniti, obrisati.

Kao uvjet kupnje proizvoda i usluga na stranici Popust.hr, Aspiration d.o.o. traži dozvolu Krajnjeg korisnika za slanje Administrativnih i Promocijskih e-mail poruka.

Ukoliko Krajnji korisnik ne želite primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja može odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na info@popust.hr ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.
U svrhu zaštite podataka Aspiration d.o.o. poduzima razne mjere opreza kako bi se zaštitili osobni podaci. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Aspiration d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s Popust.hr Internetske stranice te nije i ne može biti odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Popust.hr i Aspiration d.o.o. preporuča Krajnjim korisnicima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun na internet stranicama Popust.hr. Preporučamo da prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirate različita velika i mala slova zajedno sa brojevima te da minimalna duljina kreirane lozinke bude šest do osam znakova. Također, u svrhu zaštite povjerljivih podataka preporučamo da se lozinku periodično i izmijeni (minimalno jednom do dva puta godišnje).
Maloljetnici mlađi od četrnaest godina ne smiju koristiti internet stranicu popust.hr. Aspiration d.o.o. ne prikuplja i ne zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio internet stranica Popust.hr nije dizajniran sa svrhom privlačenja bilo koga tko je mlađi od četrnaest godina.