-1,50 kn (0,20 €)
-10%

Aktivator grijača za iiamo go bočicu

Aktivator grijača za iiamo go bočicu.

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

15,00 kn (1,99 €) 13,50 kn (1,79 €)

Obriši

15,00 kn (1,99 €) 13,50 kn (1,79 €)

Izaberi boju
This option is required
Brend
This option is required
iiamo
Clear selection
Usporedi

Opis

Aktivator grijača za iiamo go bočicu.

Aktivator grijača postavlja se na donju stranu spremnika za grijač, te ima dvostruku
funkciju:

         –   Drži grijač u bočici i sprečava njegovo ispadanje – u položaju kada je
izbočeni dio aktivatora okrenut prema dolje

         –   Aktivacije grijača u trenutku kada se želi započeti sa zagrijavanjem
pripravka u bočici – čvrstim zakretanjem aktivatora u sami spremnik grijača.
Pomiče se središnji dio grijača te se otvaranjem membrane u grijaču pokreće
prirodni postupak zagrijavanja pripravka u bočici ( reakcijom vode i soli ).

Aktivator grijača kao zamjenski dio u slučaju dotrajalosti uslijed korištenja, oštećenja ili nekog trećeg razloga jednostavno se izmjeni i  iiamo bočica ponovno dobiva svoj sjaj kao da je nova.

Dostupan u tri boje – bijela, zelena i narančasta.

Sve boje dijelova su dostupne, tako da ne morate brinuti i nećete morati dugo čekati da Vaša bočica ponovno postane nova i zablista čarobnim sjajem.

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop trgovina0 out of 5
Kraljevečka 7, Sesvete-Kraljevec, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361
info@iiamo.hr
098.703.056

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr