-120,00 kn (15,93 €)
-20%

Odvlaživač zraka – Shetland 600 (bijela boja)

Odvlaživač zraka – Shetland 600

Proizvod će biti poslan u roku od 1-2 tjedna

599,00 kn (79,50 €) 479,00 kn (63,57 €)

Nije raspoloživo

Usporedi

Opis

Odvlaživač zraka – Shetland 600

Štedljivi uređaj za uklanjanje vlage iz zraka- tihi rad za na poboljšanju zrak u vlažnim prostorijama.

Izvedba uklanjanja vlage iz zraka do 220 ml po danu, uz ekonomičnu potrošnju od samo 22 W.

Posebno pogodan za prostorije s otežanim provjetravanjem, kao npr. pokretni ormari, male kupaonice ili smočnice.

Uređaj za uklanjanje vlage iz zrakaShetland 600 rješenje je za vlažan zrak i kapljice vode u Vašim prostorijama. Zahvaljujući Peltierovu elementu, iz zraka u prostoriji isušit će maksimalno 220 ml
vode za dan, koja se skuplja u 0,5-litarskom spremniku. Za razliku od drugih kompresorskih uređaja za uklanjanje vlage iz zraka, Shetland 600 iznimno je štedljiv, potrošnja motora kreće se samo oko 22 W.

Daljnja pogodnost uređaja je što nije bučan. Kako uređaj za uklanjanje vlage iz zraka ne sadržava kompresor, može se samo tiho čuti njegov ventilator. Uređaj radi dok senzor ne zaregistrira da je spremnik za vodu pun, zatim se automatski isključi. Kad spremnik ispraznite – primjerice, vodom možete zaliti cvijeće – pa ga vratite u uređaj, on se uključi. Ta se dva režima – rad i pun spremnik – signaliziraju LED lampom.

Uređaj za uklanjanje vlage iz zraka iznimno je pogodan za male prostore s lošom ventilacijom, kao što su pokretni ormari, kupaonice bez prozora ili smočnice. Učinkovito odstranjuje vodenu paru,
čime sprečava ili barem smanjuje skupljanje kapljica vode. Isto tako, savršeno surađuje s ovlaživačem zraka u stvaranju konstantne klimatizacije.

Pri razvoju uređaja za uklanjanje vlage iz zraka nije se fokusiralo samo na praktičnost, nego i na
privlačan dizajn. Zato se ističe kompaktnim dimenzijama i uskom, elegantnom konstrukcijom od crne plastike. Estetski dojmljiv plavi pojas daje pravi akcent koji će do izražaja doći u svakoj prostoriji.

——————————————————————————————–

Značajke i dimenzije

 • Uključivanje / isključivanje na prednjoj strani uređaja
 • Pogodan za uporabu s jednim ovlaživačem zraka za konstantnu klimatizaciju
 • Radne LED lampe
 • Automatsko isključivanje pri punom spremniku vode
 • Atraktivni, kompaktni dizajn
 • Izvedba uklanjanja vlage iz zraka: 220 ml po danu
 • Kapacitet spremnika za vodu: 0,5 litre
 • Dopušteno temperaturno područje :> 15 ° C
 • Dopuštena vlažnost: > 45%
 • Napajanje: 9 V DC 2,5 A uz pomoć mrežnog adaptera 100 – 240 V/50 – 60 Hz
 • Dimenzije: cca 15 x 21,5 x 12 cm (ŠxVxD)
 • Težina: cca 880 g

Važne značajke

Štedljivi uređaj za uklanjanje vlage iz zraka, potrošnja električne energije samo 22 W

Poboljšava zrak u prostoriji (npr., u pokretnim ormarima, malim kupaonicama ili smočnicama)

Smanjuje skupljanje kapljica vode i sprečava nastanak plijesni

Inteligentni sustav: automatsko uključivanje/isključivanje kad je spremnik pun/prazan

Prodajna mjesta/Lokacije
0 out of 5
Kraljevečka 7, , Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknuto u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. 


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr