-600.00 kn
-20%

Perilica rublja TESLA WL71291M – gornje punjenje – 7,5kg

Perilica rublja TESLA WL71291M – gornje punjenje – 7,5kg

Proizvod će biti poslan u roku od 3-5 radna dana

2,999.00 kn 2,399.00 kn

1 na zalihi

Usporedi

Opis

Perilica rublja TESLA WL71291M – gornje punjenje – 7,5kg

ODGOĐEN POČETAK RADA DO 24 SATA

Želite odgoditi početak pranja rublja za duboko u noć? Samo odaberite vrijeme – i to čak 24 sata unaprijed.

PRETPRANJE

Opcije pretpranja pomaže kod izrazito prljavog rublja sa tvrdokornim flekama.

DODATNO ISPIRANJE

Opcija ponovljenog ispiranja omogućava da rublje bude u potpunosti čisto i dodatno isprano odnosno da na odjeći nema tragova deterdženta što je vrlo važno za djecu i osobe sa osjetljivom kožom.

ZAKLJUČAVANJE UREĐAJA ZA DJECU

Opcija zaključavanja za djecu (tzv. Child Lock) pomaže u situacijama kad se želi spriječiti da se djeca igraju sa perilicom rublja, slučajno ju aktiviraju, promjene postavke i slično.

SKRAĆENI PROGRAM PRANJA (15 minuta)

Idealan za manje količine blago zaprljanog rublja. Štedi utrošak struje i vrijeme korisnika jer je rublje oprano u svega 15 minuta.

ČIŠĆENJE BUBNJA PERILICE RUBLJA

Opcija “Čišćenja bubnja” omogućava sterilizaciju bubnja na temeraturi od 90 stupnjeva, a uz dodavanje odgovarajuće količine sredstava na bazi klora, čišćenje bubnja će dati još bolje rezultate. 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Detaljna tehn.specifikacija

Informacijski list

Kapacitet pranja   7.5 kg
Okretaji centrifuge  1200
Energetski razred C
Dimenzije Š x D x V (mm) 400 x 610 x 875
Zaslon Da
Broj programa  16
Odgođeni početak rada  Da (24 sata)
Boja Bijela
Razina buke (centrifuga) 80

Prodajna mjesta/Lokacije

Web shop0 out of 5
Kraljevečka 7, Zagreb-Sesvete, Grad Zagreb Hrvatska - 10361

Dostava i preuzimanje

Dostava kupljenih proizvoda

Dostavu proizvoda obavljaju ili ugovorni dostavljači portala Popust.hr i/ili dostavu proizvoda organizira pojedini oglašivač samostalno. Troškovi dostave naplaćuju se kupcu ili ih portal Popust.hr i oglašivači mogu preuzeti kao vlastite troškove odnosno osloboditi kupce troškova dostave djelomično i/ili u potpunosti.   

Obavijest o dostavi proizvoda

Djelatnici dostavne službe pokušati će uručiti kupljeni proizvod kupcu na adresi naznačenoj u narudžbi kao adresi za dostavu. Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku sa proizvodom prilikom prve dostave, djelatnici dostavne službe ostaviti će kupcu na naznačenoj adresi dostave pisanu obavijest o pokušanoj dostavi paketa sa uputom na kojoj adresi kupac može preuzeti pošiljku, u kojem vremenu i do kojeg roka, te eventualnom drugom pokušaju dostave paketa ako dostavna služba u svojem poslovanju provodi takav način dostave. 

Dostavna služba može kupcu zaračunati troškove ležarine paketa do dana preuzimanja paketa ili drugog pokušaja dostave, a sve sukladno svom cjeniku usluga.

Ukoliko kupac ne preuzme pošiljku u roku naznačenom na obavijesti dostavljača, dostavna služba će paket  vratiti na adresu prodavatelja te o neuspješnoj dostavi obavjestiti portal Popust.hr. 

Preuzimanje kupljenih usluga

Kupci usluga na portalu Popust.hr, za kupljene usluge će dobiti potvrdu o kupnji s kojom će kod oglašivača odnosno pružatelja usluga moći zatražiti pružanje odabrane i plaćene usluge.

Preuzimanje odnosno korištenje usluge može biti ograničeno rokom te će taj rok do kada je zakupljenu uslugu moguće iskoristi biti vidljivo istaknut u objavi oglasa (ponude) svakog oglašivača usluge na portalu Popust.hr.

Za propuštanje naznake roka iskoristivosti pojedine usluge i/ili onemogućavanje i ne isporuku usluge kupcu, prema uvjetima naznačenim u pojedinoj objavi oglasa,  odgovornost snosi svaki oglašivač samostalno.   

Povrati

Povrat kupljenih proizvoda

Povrat proizvoda u originalnoj i neoštećenoj ambalaži kupac može obaviti u roku od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, bez obrazlaganja razloga povrata. Povrat je oglašivač dužan preuzeti


Reklamacije i prigovori

Reklamacije vezane uz proizvode kupci su u mogućnosti poslati pisanim putem na e-mail adresu: info@popust.hr